Forældresamarbejde

Halløj

Klatrevæg 

Det hele startede med at nogle af børnene gerne ville have en klatrevæg. Dette var udgangspunktet for at vi i klubben i dag, er så heldige at have en klatrevæg som børnene kan bruge i hverdagen. I personalegruppen blev vi hurtige enige om at det var en god ide. 

Så var det bare et spørgsmål om at komme i gang med at bygge den. Da vi gik i gang med at lave klatrevægen fandt vi hurtigt ud af at det ikke var så nemt som vi have troet det ville blive.

Derfor er vi i dag, glade for det gode forældresamarbejde vi har med Thomas Peter Stokvad Laursen, som er uddannet tømrer. Det var som at se ren magi komme ind rummet da han kom for at hjælpe med at bygge klatrevægen.

Det resulterede i at vi blev færdige på den halve tid, men pædagogen (Frederik) ikke have taget højde for, at der var en dør der også skulle flyttes.
Men det stoppede ikke Thomas for som han sagde ”så må vi jo også rykke den” hvorefter der gik to arbejdsgange mere og så var døren også flyttet og klatrevægen var total klar til brug.

Det viser bare at når vi nogle gang får en god ide er vi rigtig glade for at kunne få hjælp til at udfører den. Derfor vil vi også gerne have lov til at sige 1000 tak til Thomas for hjælpen.

Det viser at forælder samarbejde er guld værd.

Sidst opdateret: 16.09.2016