KLATRE KURSUS

IKKE FLERE PLADSER, HOLDET ER FYLDT

På kurset undervises i det grundlæggende udstyr og hvordan det skal bruges, til at sikre hinanden, så klatringen kan blive så sikker som mulig.

Vi arbejder gruppebaseret og sammensætter nye grupper undervejs. De pædagogiske værdier er at få skabt gode relationer og opbygge identitet, et godt selvværd samt at flytte grænser. Som voksne arbejder vi på at børnene får større selvtillid samt at børnene lærer at arbejde sammen og stole på hinanden.

Endvidere arbejder vi også på at udvikle en større kropsbevidsthed, en bedre fin- og grovmotorik og generelt skabe en større bevægelsesglæde for børnene.

Har du ikke prøvet at klatre før, men kunne tænke dig at stifte bekendtskab med klatring, så er dette forløb lige noget for dig.

Drømmer du om at må sikre andre når de klatrer? På kurset lærer du at sikre dig og din makker på en forsvarlig måde, så i ikke er til skade for jer selv eller andre.

Har du lyst til at finde ud af hvor højt du tør klatre? Eller bare være der for dine venner når de skal til at prøve. I dette forløb er der plads til alle der gerne vil have noget med klatring at gøre.

Du kan se hvad børnene fra året før havde at sige til forløbet efter de var færdige med det, på vores hjemmeside www.klubtoften.viborg.dk under forløb

 

Hvornår

Toften hver Tirsdag kl. 15.00 - 17.00.

Gården hver Torsdag kl. 15.00 - 17.00.

Start i uge 34 Slut: i uge 37

Hvem

 

Målgruppen er børn fra 4.-7. klasse, der går i klub på Gården eller Toften. Der er plads til i alt 12 deltagere per klub

Pris

Det er GRATIS at deltage.

Voksne

 

Pædagog Frederik Rechnagel fra klub Toften som er uddannet træklatreinstruktør står bag forløbet, i samarbejde med nogle af de andre pædagoger i klubberne.

Vigtigt

 

Der er bindende tilmelding til forløbet hvis du bliver syg, skal du melde afbud til klubben.

Tilmelding

 

Sidste frist for tilmeldning er den 14 August 2015

Tilmeldingen er bindende, og vi forventer, at du kommer hver gang.

Til sidst i forløbet tager vi ned på Viborgs idrætshøjskoles klatrevæg og klatre. Datoen for denne dag er Lørdag 26. September 2015 fra kl. 10-13

Denne dag er forældre og søskende også velkommen til at prøve en klatre tur.